,,,remontiit2

 

 

 

 

    tynnyrinportaat  Vielä sopisi tämän kesän ohjelmaan joku terassi tai ulkorakennus...  työtä on mutta kannattaa silti kysyä!


Kirvesmiestyöt, terassit, varastot, laajennustyöt, valokatokset, lisärakennukset, vesikatot,  väliseinät, ulkoverhoukset, aidat,  purkutyöt, materiaalien kuljeus, rakennusjätteen poiskuljetus,  terassien öjyhuollot  ja sujuu meiltä myös  nurmikonleikkuu, aitojen leikkaukset, lapiokin sopii käteen,  työhön tottuneena  ei mikään ole poissuljettua. 

Ja yhteistyökumppanit  ovat valmiina. Sähkötyöt hoitaa vankalla ammattitaidolla  Patasähkö oy,

 

Muistathan että  kun työn tekee ammattilainen joka on myös rekisteröity arvonlisäverovelvolliseksi   ja Y-tunnus löytyy,   saat kaikesta työstä myös kotitalousvähennyksen joka lähes puolittaa  hinnan! 

 

Eikä tuntiveloitus muutenkaan  ole  korkealla  - ei ole suurten rakennusliikkeiden kuluja.  

 Ota yhteyttä Rakennustyö Kari Koivula   

Puhelin 04425181  

sähköposti  karikoivula@ gmail.com

 

Kokemuksella  ja yhteistyöllä asiakkaan kanssa 

Rakennustyössä,  varsinkin kun tehdään muutoksia ja korjauksia taloihin jotka on rakennettu  ennen viime kesää tai yli sata vuotta sitten, kokemuksella ja  eri rakenteiden käytännön tuntemuksella on arvonsa.   Kokemusta   on jonkun verran.  Avoimin silmin ja joka työstä uutta oppien  on jotain työkalupakkiin kertynyt, osaamispuoleltakin. Jos nyt ei lasketa satunnaista apumiehenä oloa edellisen ikäluokan kirvesmiesten laudankantajana niin ensimmäinen varsinainen rakennusalan työpaikkani taisikin olla Porin jäähallityömaa  vuonna 1971.  Eikö siitä sitten tule 52 vuotta...   monenlaista on  noihin vuosikymmeniin mahtunut.  Ja tuleviin vuosiin  mahtuu vielä paljon.  

Rakentamisessa pitää lähteä asiakkaan tarpeista ja suunnitelmista.    Kylmä totuus on sekin että kysymys on myös rahasta.  Niinpä usein on edullista miettiä mitä teettäjä voi ja haluaa tehdä itse ja mikä taas on syytä jättää ammattimiehelle.   Käytännössä  itse voi tehdä aika paljon  -kunhan saa työhön vähän neuvoja ja opastusta.  Tällaisella pikkuyrittäjällä  on  aina aikaa ja halua  antaa niitäneuvoja, eikä ole tarvetta pitää työhön liittyviä "ammattisalaisuuksia" takanaan.   Asioista keskustellaan ja katsotaan yhdessä miten tehdään.     Tuiosta ja parista muusta syystä johtuu sekin, että useinkaan  ei ns. kokonaisurakka olekaan asiakkaan kannalta se edullisin vaihtoehto.   Tuntiveloitus, veloitetaan vain todelliset työtunnit,  onkin  useimmiten se paras vaihtoehto.   

Kaikesta  keskustellaan,  ja etsitään työhön sopivimmat mahdollisuudet. 

    .

 

 

 

 

 

Yhteistyökumppanit:

Patasähkö Oy   kaikki suunnittelusta asennukseen ja saneeraukseen

 . 

Sami puhelimessa

 Porin PataSähkö Oy:stä saat asiantuntevaa sähköpalvelua kohteesi mukaan Toteutamme sähköasennusta niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin. Saat meiltä myös sähköhuoltoa ja -kunnossapitoa, jotta kohteesi laitteet ja koneet säilyvät toimivina ja turvallisina. Kun sähköasennukset ovat oikein tehtyjä, ne edistävät myös tilan käyttötarkoitusta ja -mukavuutta. 

Porin PataSähkö Oy toimii sähköpätevyys luokassa 2 (S2, enintään 1 000 V sähkötyöt).

Aurinkopaneelit ,sähköauton latauspisteet, 

Sähköasennukset

Sähkösaneeraus

Yhteystiedot 

Kotitalousvähennys