,,,remontiit2

 

 

 

 

Onko  suunnitelmissa jotain uutta ja mukavaa asuntoon tai mökille?  tynnyrinportaat Tekijät  ovat valmiina, ja nyt , todellakin, saadaan sovittua samalla kaikkien ammattimiesten osuudet. Ei enää etsimistä ja vaikeuksia aikataulujen yhteensovittamisessa.  Keskusteluyhteys  on avoinna päivittäin,  remonttimiehet; kirvesmiehet, sähkömies, putkimies  suunnittelevat yhdessä miten työsuoritukset sujuvat.  
Ammattimiesten kanssa voit sopia materiaaleista, laitteista, toimitusajoista, kysyä neuvoja,  pyytää mahdollisia osaurakkatarjouksia tai sopia tuntiveloituksista.  

Tekijät ovat paikallisia, pitkän ja monipuolisen työkokemuksen omaavia,  työsuorituksista saa myös kotitalousvähennyksen  (katso sivuamme kotitalousvähennys  ) 


Kirvesmiestyöt, terassit, varastot, laajennustyöt, valokatokset, lisärakennukset, vesikatot,  väliseinät, ulkoverhoukset, aidat,  purkutyöt, materiaalien kuljeus, rakennusjätteen poiskuljetus,  terassien öjyhuollot..
.  

 Ota yhteyttä Rakennustyö Kari Koivula   

 

 

 

    ... Ja  nämä pari yhteistyökumppania  saan aina houkuteltua liikkeelle, joten  ei  tule niistäkään ongelmaa:

 

 

 

Patasähkö Oy   kaikki suunnittelusta asennukseen ja saneeraukseen

 . 

Sami puhelimessa

 Porin PataSähkö Oy:stä saat asiantuntevaa sähköpalvelua kohteesi mukaan Toteutamme sähköasennusta niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin. Saat meiltä myös sähköhuoltoa ja -kunnossapitoa, jotta kohteesi laitteet ja koneet säilyvät toimivina ja turvallisina. Kun sähköasennukset ovat oikein tehtyjä, ne edistävät myös tilan käyttötarkoitusta ja -mukavuutta. 

Porin PataSähkö Oy toimii sähköpätevyys luokassa 2 (S2, enintään 1 000 V sähkötyöt).

Aurinkopaneelit ,sähköauton latauspisteet, 

Sähköasennukset

Sähkösaneeraus

Yhteystiedot 

Kotitalousvähennys 

 

 

 

 

Putkiremontit – Putkimiespäivystys - Lämpöpumput - LVI-huollot - Vesivuotovahti 

  LVI-Ilmarinen Oy  

 

Toteutamme monenlaiset talotekniset työt. Urakoimme putkiremontit ja hoidamme kiireelliset putkimiespäivystykset. Saat meiltä LVI-huollot sekä lämpöpumput. Vesivuotovahdista kiinnostuneelle tarjoamme  Leakomatic-vesivuotovahdit asennettuna. Jätevesipumppaamot toimitetaan asennettuna.

Ota rohkeasti yhteyttä, me olemme täällä sinua varten!

Olemme paikallinen ja luotettava putkiliikkeesi Porissa


 Olemme
 Tukesin sertifioima kylmälaiteliike ja -urakoitsija
 Uponor KOTI -kumppani, joka takaa ammattimaisen asennuksen ja laadukkaat tuotteet.

 

LVI-sähkö-myymälä1.jpg

  

Yhteystiedot

Lämpöpumput

Uponor Koti

Putkimiespäivystys

 Leakomatic vesivuotokytkin

Kotitalousvähennys